Dział GRZYBY
- • Borowik świeży (Boletus edulis)

- • Borowik mrożony, cały: kl. I, kl II, picolo, średni, duży

- • Borowik mrożony, kostka: kl. I, kl II

- • Borowik mrożony, plastry: kl I

- • Borowik suszony

- • Podgrzybek mrożony cały, kapelusze (Xerocomus badius)

- • Podgrzybek mrożony, kostka

- • Podgrzybek w solance

- • Podgrzybek suszony

- • Maślak w solance, kl I, kl II (Suillus luteus)

- • Mleczaj rydz mrożony, cały, kapelusze (Lactarius delicious)

- • Kurka świeża (Cantharellus cibarius)

- • Kurka mrożona, cała: kl. I, kl II, kl III

- • Kurka mrożona, krojona, kawałki

- • Kurka w solance, kl I, kl II, kl III, krojona

Uprawne:
- • Pieczarki świeże we wszystkich rozmiarach

- • Boczniak świeży
